Andere kaarten

Zelfkaart Humor

Hoewel de Zelf-kaart oorspronkelijk ontworpen is voor de 'rode' kaarten uit het Deck of Needs, zorgt het ook voor een andere ervaring, als je hem gebruikt met andere behoften.

Self Card Support Liv

Bovenstaande foto laat zien, dat de kaart ook gebruikt kan worden met andere kaarspelen zoals het 'Känslo & behovskort' van 'Friare Liv'.

Zelf-Kaart

"Ik weet dat je wilt, dat anderen je accepteren zoals je bent. En ... kan je ook jezelf accepteren?"

Acceptatie

Er is een groep behoeften, die we hopen te vervullen SAMEN met familie, vrienden, kinderen, partner, collega's en andere mensen zoals:

  • Zorg
  • Liefde
  • Bescherming
  • Acceptatie
  • Erkenning

Als kind zijn anderen vaak de enige optie om deze behoeften te vervullen. Wanneer mensen ouder worden wordt zelf vervullen een mogelijkheid. En zelfs als je de voorkeur heb om bij de vervulling van dze behoeften anderen te betrekken, zal je merken dat je deze 'rode' behoeften alleen voldoende kunt vervullen, als je ze ook aan jezelf kunt geven.

'Verdubbel' je behoeften woordenschat

Zelfkaart met Acceptatie De Zelf-Kaart is een kaart die je kan toevoegen aan een kaart met een 'Behoefte'. Hoewel we nog steeds over dezelfde behoefte spreken, merk je waarschijnlijk dat er een duidelijk verschil is als je kijkt naar de bovenstaande kaart 'Acceptatie' of de gecombineerde kaarten 'Zelf' en 'Acceptatie' hieronder. Het voelt bijna als een andere behoefte.

Maak, Bestel en Like

Zelfkaart Kommunikasie Nederlands Gratis Self Card Kommunikasie English Free Self Card Kommunikasie Deutsch Free Self Card Kommunikasie Polski Free
Nederlands English Deutsch Polski

Bestel 2 of meer gelamineerder kaarten in onze webshop. Je kunt ook gratis de afbeelding in de gewenste taal downloaden (Rechtermuisklik op de kaart en 'sla afbeelding op als') en/of maak op een andere manier je eigen kaart. Wij vragen of je er daarbij voor kunt zorgen, dat zichtbaar is, dat je dit idee gevonden hebt op onze web-site. Neem contact met ons op, als je deze kaart in een andere taal wilt vertalen. Klick de 'like' knop rechts als je de Zelf-kaart en het Deck of Needs interessant en bruikbaar vindt. Registreer je nu en of ga naar onze Facebook-pagina en we houden je op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen, nieuwe spelvormen, nieuwe tools, andere talen en updates.

Copyright Kommunikasie, Tulpstraat 47, 7514 ZJ Enschede, The Netherlands, tel: + 31 622 802 976, info@kommunikasie.nl