Book of Needs

Het 'Book of Needs' biedt waardevolle achtergrond informatie voor veel van onze tools.

Dit luisterproces is gebaseerd op het Book of Needs en bevat ook een voorbeeld van hoe het Deck of Needs gebruikt kan worden door professionele luisteraars. 

Tools

Kommunikasie biedt verschillende tools aan, die streven om sneller en makkelijker een hoger niveau van luisteren te bereiken. Deze tools kunnen worden opgesplitst in hulpmiddelen om:

Structuur en Flexibiliteit

Sprekers willen vaak een niveau van flexibiliteit dat aansluit bij hun 'unieke' verhaal en hun 'unieke' manier van vertellen. Tegelijkertijd wil jij als spreker een zekere mate van structuur hebben om zeker te zijn dat het proces voldoende oplevert. Wij denken dat de volgende tools zowel structuur en flexibiliteit opleveren:

Deze tools lijken in eerste instantie regelmatig 'ingewikkeld'. Tijdens onze trainingen merken we echter dat als je een keer voldoende tijd neemt om dit stap voor stap te doen, het eenvoudig is om ze te begrijpen en te gebruiken. Deze tools zijn ook beschikbaar in het Duits, Pools en Engels.

Woorden voor Gedachten, Gevoelens en Behoeften

Wij geloven, dat voor het succesvol vinden van de 'juiste' woorden om de kernboodschap in het verhaal van een spreker weer te geven, een combinatie nodig is van effectieve tools, oefening, houding en talent. Om te helpen om die de 'juiste' woorden voor behoeften sneller en gemakkelijker te vinden hebben we de volgende tools ontwikkeld:

We raden aan om deze tools te combineren met de training 'Woorden Vinden'. Deze training en het Book of Needs bieden bovendien nog andere methodes aan om woorden te vinden voor gedachten, gevoelens en behoeften.

 

 

 

Copyright Kommunikasie, Tulpstraat 47, 7514 ZJ Enschede, The Netherlands, tel: + 31 622 802 976, info@kommunikasie.nl